• bg
  • en

Мнения

„Положителни отзиви за ЧДГ „НЕМО“ слушах още преди да имам дете и да бъда изправена пред дилемата къде да го запиша на градина. Когато този момент настъпи, честно казано даже не съм търсила други градини и мнения, Вие бяхте първия ми избор. Не съм се разколебала или съжалила нито за момент за това си решение. Напротив: от ден на ден виждам все по-положително развитие и в речта му и в комуникационните му умения и в самостоятелността му. Изключително съм благодарна за усилията, търпението и любовта на всички възпитателки и учителки в градината. Детето ми е спокойно, щастливо, развива се правилно сред връстниците си, създава приятели – както сред децата, така и сред учителите 🙂 Поздравявам Ви за професионализма и всеотдайността, с които изпълнявате призванието си! Продължавайте в същия дух!“

Мария Кастрева (майкта на Боби)

„Избрахме „Немо“, защото видяхме колко добре се чувстваше племенницата ни Лили там. Георги се чувства страхотно, всеки ден обяснява с ентусиазъм какво са правили през деня, ходи с желание и усмивка на градина. Всеки ден научва нови неща и вече има много приятели. Страхотно е разнообразието от дейности, които измисляте за децата, и ние сме абсолютно спокойни, когато Георги е при Вас!“

Любка Кавлакова

„Избрахме ЧДГ “ Немо “ защото имахме наблюдения и впечатления от мястото, средата и преподавателите от моята племенница, която имаше пет прекрасни години в тази градина. В моето семейсвто не седеше на дневен ред, да търсим и проучваме други места, тъй като знаехме, че нашето дете ще учи именно в Немо. Още от ден първи, преподавателите вдъхнаха увереност и спокойствие у мен, че сме взели най-правилното решение. Получвам подробна информация, снимков материал, обратна връзка за развитието на детето – трите най-важни компомента за мен. Харесвам милото и дружелюбно отношение на целият екип в Немо, всяка сутрешна усмивка за “ добре дошли “ , професионализма на преподавателите и най-най-вече тази уютна, семейна обстановка, която цари в детската градина – трудно може да бъде описана, но изпиташ ли я – оценяваш старанието на колектива. Моето дете смея да твърдя се чувства точно на своето място, с точните хора около него. За близо две години виждам огромна промяна в него – и то към положителна насока. Йоан стана много по-самостоятелен, по-уверен и опрделено по-можещ и знаещ. Всичко това дължа на всички ВАС. Благодарим Ви “ Немо “ за цялото старание, за цялата любов и подкрепа, за търпението Ви и за уменията Ви, които за безценни.“

Галя и Мартин

„Казвам се Иван Антров и съм Старши Продуктов Мениджър на Lexus в Тойота Балканс ЕООД, вносителят на Toyota & Lexus в България.

Работата ми е да гарантирам, че в България клиентите на Lexus получават най-високото качество на обслужване, което отговаря на превъзходното качество на автомобилите с тази марка. В тази връзка непрекъснато проучвам и анализирам конкурентните предложения и услуги в нашата индустрия.

Обективното сравнение на услуги и продукти е станало дотолкова моя втора природа, че не бих купил вече нищо в личния си живот без да направя обстойно проучване на сегмента. Аналогично, не купувам нищо от персонал, който няма правилното отношение към клиентите си и конкретно към мен.

Така, преди 5 години предприех проучване на частните детски градини в София. До този момент синът ни Теодор, тогава на 3 години, беше посещавал една държавна и една частна детска градина с еднакво незадоволителен резултат.

Затова проучих и посетих лично повечето частни детски градини в София. Като оставим настрана сравнително равните материални условия, при много от мениджърите на частните градини, които проучих липсваше всякаква ясна концепция за реалните емоционални нужди на децата и свръх амбициозните им програми не оставяха място за игра, забавление и спорт – неща също толкова важни за децата, колкото и ученето.

Затова Немо стана категоричният ми избор с огромна преднина. Надя и Моника ме грабнаха с отношението, хъса и любовта, с които управляват лично и ежедневно бизнеса си и с които се грижат за децата, тяхното възпитание и настроение. Те постигат идеален баланс между правилно възпитание, учебна програма и много игри, спорт, музика и забавления. Те са просто готини и децата ги обичат.

В материално отношение останах доволен от разнообразния кетъринг, материалната база, зелената поляна зад градината, където децата играят през лятото, плуването, ски училищата, летните лагери, йогата, джудото и пр. активности, които Немо непрекъснато измисля за децата, и така отменя свръх-заетите им родители.

Не на последно място, във финансово отношение, Немо остава и до днес една от най-изгодните детски градини, където съотношението пари-качество е оптимално.

През годините решението ми се потвърди многократно. Синът ни Теодор не искаше да си идва вкъщи вечер, когато го взимахме, което беше най-голямото доказателство, че се чувства повече от добре. Той изкара повече от 3 години в Немо и запази прекрасни спомени, към които се връща с носталгия.

Дъщеря ни Мария сега е на девет месеца и нямаме търпение да я изпратим в Немо след половин година, където сме сигурни, че ще прекара прекрасни 5 години, като батко си. И съпругата ми и аз, се доверяваме на Надя и Моника напълно за това, че ще продължат да се грижат за децата ни като второ семейство.“

Иван Антров

„Уважаеми дами и господа,

Като родители на две дечица искаме да изкажем своята изключителна благодарност най-напред за любовта и топлината с която са обградени децата ни всеки ден, за лъчезарните усмивки с които всяка сутрин някой от вас отваря вратата на детската градина и казва: „Добро утро дечица, днес е прекрасен ден, влизайте вътре, всички ви чакат.“ Вие отглеждате и възпитавате с безкрайна човечност и разбиране едни малки човечета, които пред очите ни се превръщат в уверени, спокойни и знаещи малки-големи момченца и момиченца. Резултатът от вашата работа и грижи са щастливи и непрекъснато научаващи нещо деца, които сутрин се будят с думите – “Отивам на градина” или “Мамо, днес ще ходим на гости при различните деца, но първо ще им опечем сладки в градината”. Благодарим Ви от сърце за това, че успявате да възпитате и научите децата на толкова важни и ценни добродетели, че им показвате света красив и вълшебен в театъра, сред природата, при сирачетата и дечицата с проблеми, че сте до тях в басейна, на пистата, в градината при цветята и зеленчуците, на пианото. Децата се превръщат в самостоятелни и уверени личности само когато ние се отнасяме с уважение и вяра в тях. Изключително важно за нас е отговорното Ви отношение към учебния процес, възможността за контакт с екипа, споделянето на различни ситуации и винаги обективната оценка за децата и обучението им.

Ние препоръчваме екипът на детска градина НЕМО, която самите деца нарекоха „Училище за добри хора“ за Ваш партньор във възпитанието на дечицата Ви.“

Сем. Балканови – благодарни родители на Христо (5 г.) и Дара (2 г.)

„Нашето семейство използва грижите на частна детска градина “Немо” вече цяла година за малката ни дъщеря. Ние определяме “Немо” като:

– Частна детска градина “Немо” с високо професионален преподавателски екип.
– Частна детска градина “Немо” осигурява сигурност на децата, което е основен приоритет.
– Материалната база и съораженията в частна детска градина “Немо” са добре запазени и добре поддържани.
– Преподавателите в “Немо” са топли, сърдечни и изцяло отдадени на децата.
– Храната в частна детска градина “Немо” е свежа и прясна всеки ден.
– В “Немо” е още при първите симптоми на заболявания, родителите да бъдат уведомявани своевременно.
– Събития, като балетни курсове и часове по танци се добавят на произволен принцип, което определя дейностите в частна детска градина “Немо” като разнообразни за децата и създава по-богата среда за развитието на нашето дете.“

Поздрави,

Арик и Дана Перетс

„В НЕМО детето ми расте спокойно, щастливо и умно! Благодаря! Страхотни сте!“

Вера Бебова

„Мили учителки-феи на нашите деца и внуци, не мислех, че в България е възможно такова неповторимо съчетание от най-доброто в нашите български традиции за отглеждане, възпитание и образование на малките дечица с най-съвременните и еко-ориентирани тенденции от немската и шведска педагогика и култура. Браво! От сърце ви благодаря за майчинските грижи, внимание и лювов, с които обграждате нашите съкровища!!! Не спирайте! Ние ви ценим и обичаме заедно с децата, които ви поверяваме!“

Радосвета Христова

Наистина, това е един малък рай за деца. Всички деца заслужават да се отгледат и възпитават в такива условия и с такава майчинска грижа.

Маргарита Петрова

„Благодарим Ви за любовта и подкрепата, която давате на детето ни!

Кремена и Ивайло

За топлите прегръдки,

за музиката и усмивките,

за професионализма,

за големите сърца

на целия екип на „Немо“

най-искрено благодарят:

Стефчо Дошев и Родители!