• bg
  • en

Екип

Децата от детска градина Немо черпят с пълни шепи от опита и рутината на преподавателите с по-дълъг педагогически стаж, както и от ентусиазма и енергията на младите колеги.

* Всички определения за преподавателския състав са взети от мнения на децата.

 

Надежда Караманска

Всеможеща, всезнаеща,
тя върши чудеса.
Науката тъй лесна е
чрез нейните слова.

(Госпожа Роси)

* „Министър на ученето“. Строга, но справедлива. „Кара се тихо”, но я чуват. Подготвя „големите” за училище, но с удоволствие пее и танцува с всички.

 

Моника Петрова

С музика достига до сърцата,
с песни завладява сетивата
с обич покорява тя децата.
(Госпожа Роси)

* Майстор на музиката в Немо“. Мобилна и иновативна, тя обогатява музикално децата не само в кабинета, но и на верандата, на двора, на лагер, сред природата… навсякъде. Музиката е приоритет за Frau Monika дори когато учи децата на немски език.

 

Госпожа Миланова –

*„сръчните ръце” на Немо – води креативни приложни дейности. В работата си с децата тя влага много естетика и финес, осъществявайки разнообразни оригинални идеи. Така напълно потвърждава тезата на Д-р М.Монтесори, че интелигентността на детето е в неговите ръце.

 

Тодор Гаджалов / Тео – истинска музикална и филмова звезда. Наред с ангажиментите по създаване и изпълнение на нови български хитове, Тео завършва НМА ”Панчо Владигеров” със специалност „Музикална педагогика”. Децата от Немо го мотивират да се развива като музикален педагог на български и английски език.

 

Ина –

Мис *„Сутрешна латино-гимнастика” – Ина е специалист по възпитателно- образователни тактики в Немо. От края на 2013г тя се грижи за своята първа рожба, малкият Благой и е в отпуск по майчинство.

 

Маргарита Тодорова Христова е нашата медицинска сестра, която обгрижва най-малките деца на Немо. Като добрата калинка от детската песничка, тя е на разположение на всяко наранено зайче – раничката да превърже и усмихнато да каже: ”Вече оздравя!”